Golv i plast och trä

Vi utför alla i branschen förekommande arbeten som golvslipning, mattläggning, kakelsättning, m.m. Oavsett vad du söker för golv så hittar du det hos oss t.ex.  golvmaterial i plast, trä och klinker. Vår personal har lång erfarenhet och är utbildad samt innehar GVK-behörighet

Ege carpets

Egetaepper leverar mattor av hög kvalitet. Ege är en av Europas ledande företag inom formgivning, utveckling och produktion av unika golvmattor av hög kvalitet med miljö i fokus. Egeteapper kan tillhanda hålla mattor med vilken design som helst och med kort leveranstid.

Forbo Florring systems

Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Forbo Flooring Systems ingår i den schweiziska Forbo-koncernen. Med en marknad på över 65% är Forbo världsledande inom lenolium! 

Golvabia

Golvabia är ett modernt familjeföretag inom golvbranscen. Kakel & Klinker, textila golv, korkgolv samt trägolv i modern skandinavisk design och svensk kvalitet är våra kännetecken. Golvabia är ett av Sveriges ledande golvföretag med erfarenhet av golv sedan 1949 och med hjälp av 500 återförsäljare hittar du alltid oss i närheten. 

Kährs golv

Ur erfarenhet uppstår många idéer. Kährs har jobbat med trä i mer än 150 år och är idag en av de äldsta tillverkare av trä- och parkettgolv ivärlden. VI är också en av de mest innovativa. Kärhrs levererar produkter till mer än 70 länder och är marknadsledande i Sverige, Finland, Norge och Ryssland och har en stark position på andra viktiga marknader. 

Pergo

Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet idag är varumärket synonymt med vackra, praktiska golv - en tradition med rötterna i Laminatets  historia. Pergo gör golv för din vardag. 

Polytuft

Polytuft importerar mattor för vidare försäljning till detaljister och fackhandlare. Vi designar och utvecklar även mattor till matt- och möbelbutiker. Med över 25 år i branschen är vi ledande på mattor i Skandinavien.

Tarkett

Tarekett är idag ett av väldens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Tarketts historia i Sverige började i slutet av 1800-talet.