Badrum

Här presenterar vi våra leverantörer av badrum. Du hittar sortiment från t.ex. Hafa, Vedum, Westerbergs m.fl. 

Vi har badrumsinredning och kakel & klinker. 

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, då är du välkommen till oss! 

Dekora

Dekora är ett familjeägt företag med 50 års erfarenhet inom kakel och klinker. Vi importerar och marknadsför produkter från hela världen, även om merparten kommer från Europa. Naturligtvis har vi ett komplett sortiment av fix, fog och tätningsmaterial. 

Vedum

Vedum Kök & Bad grundades 1919 av Viktor Lindberg. Idag ägs företaget av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson. Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-,badrums-, och tvättstugeinredningar av hög kvalitet. 

Hafa

Badrum är något vi brinner för och vi arbetar varje dag med vår mission, mer badrum för pengarna. Till vår hjälp har vi duktiga designers och formgivare som ser sin stora utmaning i att förena de snyggaste formerna med de smartaste funktionerna, till rätt pris. 

Höganäs

Höganäs älskar kakel och klinker i alla dess former. De keramiska golv- och väggplattor vi levererar kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning. 

INR

INR är Nordens duschspecialist och svensk marknadsledare på duschväggar. INR är en del av Vanna Group, badrumskoncernen som samlar Nordens bästa badrumshantverkare under ett och samma tak.

Westerbergs

Vår produktutveckling är en ständig strävan för att ta fram produkter som ger den rätta känslan. Nu lanserar vi stolt nya möbelserier med fokus på funktion och design men även på de små tekniska detaljerna.  För oss är det vår erfarenhet, vårt kunnande men framförallt vår strävan framåt som vi är allra mest stolt över.

Våra kakelleverantörer